krásne a kvalitné šperky z českého granátu
×
 x 

Prázdny košík
Tohtoročné sviatky podľa JCOC
Tohtoročné sviatky podľa JCOC

Viac zákazníkov sa chystá nakupovať šperky tohtoročné sviatky, to ukazuje najnovší prieskum z Jewelry Consumer Opinion Council (JCOC). Prieskum ukázal, že 38 % opýtaných plánuje kúpu šperkov v tomto roku, čo je najvyšší počet spomedzi prieskumov v posledných rokoch. "Bezpochyby by klenotníci mali očakávať masívnu sezónu," vraví Martin Hurwitz, generálny riaditeľ MVI Marketing, materskej spoločnosti JCOC.  

Účastníci JCOC prieskumu vyjadrili aj predchádzajúci záujem o šperky. Prieskum tiež ukázal, že spotrebitelia hľadajú drahšie možnosti. Opýtaní uvádzajú, že uprednostňujú kvalitné šperky pred bižutériou v pomere dva ku jednej. Navyše, viac než polovica plánuje kupovať aj v obchode aj online, v závislosti od porovnania cien pri oboch spôsoboch nákupu.

Tradičných klenotníkov a obchodníkov by to malo v tomto období dodať odvahu. Očakáva si maximalizácia ziskov, najmä online predajcov, keďže práve tí majú priateľnejšie ceny pre zákazníka. Ľudia majú aj záujem o nakupovanie v kamennom obchode. Spája sa to so zážitkom, obzvlášť romantickom - romantický nákup.

 

V tomto období sa zákazníci sústreďujú na vyjednávanie ceny. Obchodníka nemá táto skutočnosť zaskočiť, pretože približne 52 % uviedlo, že zľavy budú veľmi dôležité túto sviatkovú sezónu.

 

A čo vy? Chystáte sa tento rok kupovať nejaký šperk? Nakupujete radšej online alebo v kamennom obchode?

×

Doručenie tovaru

Český granát

Ručná výroba šperkov a skladové možnosti

Šperky sú robené ručne a zákazníci sú z celého sveta, preto sa stav na centrálnom sklade rýchlo mení. Šperkov sú tisíce modelov. Prstene sú v rôznych veľkostiach, náušnice s rôznymi zapínaniami, povrchové úpravy strieborného šperku ponúkame štyri. Preto počkajte, až sa ozveme ohľadom dostupnosti tovaru.
Pokiaľ šperk nie je skladom, a dá sa stiahnuť z kamennej predajne, urobíme to pre vás. Ak nie je nikde, môžeme ho zadať do výroby. Výroba šperku trvá momentálne kvôli preťaženým kapacitám 2-3 mesiace.

Pomôžeme Vám s výberom
Neváhajte nás kontaktovať, ak potrebujete pomôcť, napríklad s výberom: telefonicky alebo emailom na predaj(zavinac)ceskygranat.sk.


TOP