krásne a kvalitné šperky z českého granátu
×
 x 

Prázdny košík
PDFTlačiť

2010: kolekcia s krištálom a českými granátmi 235

Kolekcia 2010: náhrdelník a náušnice s českým granátom a krištálmi
×
Vyberte prosím tovarový variant
Pre vyhotovenie v rhodiovej úpra
Popis

2010: kolekcia s krištáľom a českými granátmi

Nádherná visiaca kolekcia s krištáľom a českými granátmi. Je krásne elegantná a zároveň moderná. Je vhodná na nosenie pri významných príležitostiach. Vhodná ako cenný darček na významné príležitosti.
Náhrdelník: striebro - rhodiovaná povrchová úprava, Ag 925/1000, 4,60 g, český granát, krištáľ
Náušnice: striebro - rhodiovaná povrchová úprava, Ag 925/1000, 6,10 g, český granát, krištáľ

Granát sa považuje za drahokam so silnou schopnosťou dodávať energiu. Prináša túžbu ale aj pokoj. Ako amulet varuje pred blížiacim sa nebezpečenstvom, napomáha láske a oddanosti, upevňuje vzťahy. Pomáha v životných krízach, najmä keď človek nevie nájsť svoj smer. Dodáva odvahu a nádej, sebadôveru, podnecuje aktivitu a posilňuje pud sebazáchovy. Pomáha otvárať srdce dokorán, zvyšovať sebadôveru, prekonávať rôzne zákazy a tabu.

Krištáľ má vysokú schopnosť odrážať alebo eliminovať pre človeka škodlivé žiarenie. Názov krištáľ je gréckeho pôvodu, od slova krystalos/crystallos, znamenalo zamrznutú vodu a ľad. Krištáľ poskytuje ochranu pred oklamaním a neúprimnosťou priateľov. Krištáľ patrí  medzi kamene stojace na strane života, jeho povaha je priateľská a dobrosrdečná. Podporuje všetky formy inteligencie a s talentové dispozície, predovšetkým umelecké a humanitné. Ovplyvňuje zdravie, lásku a pozitívne ovplyvňuje dĺžku života.

Doručenie

Doručenie

Do 3 dní

Garancia kvality

Garancia

Kvality (certifikát pravosti)

Bezpečný nákup

Bezpečný nákup

Sme overený predajca

Záruka

Záruka

24 mesiacov

×

Doručenie tovaru

Český granát

Ručná výroba šperkov a skladové možnosti

Šperky sú robené ručne a zákazníci sú z celého sveta, preto sa stav na centrálnom sklade rýchlo mení. Šperkov sú tisíce modelov. Prstene sú v rôznych veľkostiach, náušnice s rôznymi zapínaniami, povrchové úpravy strieborného šperku ponúkame štyri. Preto počkajte, až sa ozveme ohľadom dostupnosti tovaru.
Pokiaľ šperk nie je skladom, a dá sa stiahnuť z kamennej predajne, urobíme to pre vás. Ak nie je nikde, môžeme ho zadať do výroby. Výroba šperku trvá momentálne kvôli preťaženým kapacitám 2-3 mesiace.

Pomôžeme Vám s výberom
Neváhajte nás kontaktovať, ak potrebujete pomôcť, napríklad s výberom: telefonicky alebo emailom na predaj(zavinac)ceskygranat.sk.


TOP