Táto webová stránka používa súbory cookie
Súbory cookies, jedinečné identifikátory , ktoré sú spracúvané ako nevyhnutné pre fungovanie tejto stránky a pre realizáciu nákupov našich tovarov, ak ste nám na ich spracúvanie udelili súhlas.
×
krásne a kvalitné šperky z českého granátu
×
 x 

Prázdny košík

2010: štvorčekovo ladená kolekcia

Náušnice 1115

pozlátené prevedenie

štvorčekovo ladené náušnice s almandínmi a českými granátmi.

207,12 €

Pozlátený šperk/Rhodiovaný šperk

Objednať

Náušnice s českým granátom

a perlou 1294

Rhodiované prevedenie.

Šperk môžete mať rhodiovaný ,alebo pozlátený (14k zlato)

186,14 €

Objednať

2010: kolekcia moderného dizajnu s českými granátmi

Prsteň 1125

Nádherný a dizajnovo moderný prsteň pre slečny ako aj zrelé ženy.

V ponuke obchodu rhodiovaný šperk/pozlátený šperk.

141,57 €

Objednať

Cras euismod sodales

Radosť z leta zvýraznená okúzľujúcim šperkom

Kedy je leto

Leto je obľúbeným obdobím pre väčšinu populácie. Astronomicky sa leto začína na severnej pologuli letným slnovratom 21. júna. Trvá do  jesennej rovnodennosti, ktorá je cca 23. septembra. Na južnej pologuli sa začína leto 21.12. a končí cca 23. marca. 

V obore metrológia sa na severnej pologuli za leto počítajú celé mesiace jún, júl a august; na južnej pologuli a december, január a február.

 

Leto a hormón šťastia 

Slnečné lúče začínajú opäť neodbytne nachádzať cestu do našich príbytkov. Cítime, ako každým dňom stúpa teplota a my pociťujeme opäť ten zvláštny druh šťastia, ktorý sa nám počas zimných mesiacov vyhýba. Telo produkuje hormóny šťastia:

Oxytocín

Hormón produkovaný v jadrách hypotalamu. Nazýva sa aj hormón lásky a bezpečia.

Endorfín

Hormón spôsobujúci dobrú náladu a pocity šťastia. Endorfíny sú ópioidné peptidy, ktoré produkuje ľudský mozog a sú prostriedkom proti zlej nálade. Majú účinky podobné morfínu a príbuzným látkam. Ovplyvňujú spánok, náladu, vnímanie bolesti.

Acetylcholín

Hormón ovplyvňujúci rýchlosť sprostredkovania informácií a podporujúci koncentráciu.

Serotonín

Hormón nachádzajúci sa v mozgu. Zodpovedá za dobrú  náladu, aj za optimistické myslenie, vyvoláva pocit šťastia a spokojnosti.

Dopamín

Hormón spájaný s motiváciou k rôznym aktivitám. Uvoľňuje sa v mozgu pri prirodzených a príjemných aktivitách, ako je príjem potravy, fyzická aktivita, sex. 

 

Leto je čas parádenia

Neklamné znaky opäť naznačujú, že prichádza leto. Niekde hlboko v šatníku sú odložené bundy, kabáty, vetrovky, svetre, .... Nepotrebujeme toľko vrstiev odevov. Čím menej, tým lepšie. Printy, 3D vzory alebo farby, všetko sa môže. Vytiahneme svoje obľúbené modely a budeme ich chcieť doplniť a zvýrazniť nádhernými detailami. Farby svieže a či zemité, stále sa outfit dá vylepšiť "bodkou na záver" - šperkom. Šperky sú vecou nášho vkusu – vyberáme si kúsky, ktoré v našich očiach pôsobia neodolateľne a našu krásu posúvajú na novú úroveň.

 

Počas letných mesiacov vystavujeme šperky na obdiv oveľa viac. Chceme sa páčiť, chceme upútať a rozhodne chceme zažiariť. Prečo je však dôležité investovať do kvalitných šperkov? Šperky sú počas celého dňa v kontakte s našou pokožkou. Dotýkajú sa nás na krku, ušiach či rukách. Okrem pokožky však prichádzajú do kontaktu s našim potom.

 

V prípade, že neinvestujete do kvalitných šperkov môže pot, ktorý tvorí voda a rozpustené soli, spôsobiť poškodenie šperkov. To by však nebolo to najhoršie. Lacné šperky z neoverených zdrojov sú známe pre svoju nekvalitnú povrchovú úpravu. Pri kontakte s potom sa z nich pomaly uvoľňujú nebezpečné chemické látky, ktoré sú pri kontakte s pokožkou zodpovedné za vznik ekzémov, podráždenia a alergických vyrážok.

 

Investujte do kvalitných šperkov, ktoré dokážu oveľa viac ako len zažiariť. Dokážu na Vás strhnúť pozornosť a zvýrazniť krásu. Šperky s krvavočerveným českým granátom pôsobia jednoducho neodolateľne a zamilujete si ich na prvý pohľad. Drahokamy, ktoré sú centrom záujmu klenotníkov už celé veky, sú síce veľkosťou malé, no napriek tomu  vo výsledku dizajnované tak, že sa stanú neprehliadnuteľné. Ich nosením prezentujete svoju nebojácnosť, stabilitu, rozvážnosť, vnútornú silu a neodolateľnú krásu.

 

Pri vytváraní našich šperkov myslíme i na kvalitnú povrchovú úpravu. Každý náš kúsok je vytvorený z kvalitného striebra, ktoré je upravené ruthéniovaním, rhódiovaním alebo zlatením žltým či ružovým zlatom. Zakladáme si na krásnych šperkoch, ktoré vynikajú profesionálnym spracovaním a neodolateľným čarom.

Náš BLOG

Scelerisque consectetur
26 feb 2024

Československé poklady ukryté v zemi

Viac...

Cras euismod sodales
26 feb 2024

Šperky v lete

Viac...

Porttitor scelerisque
26 feb 2024

Navždy sa zachová v pamäti stužková slávnosť

Viac...

Doručenie

Doručenie

Do 3 dní

Garancia kvality

Garancia

Kvality (certifikát pravosti)

Bezpečný nákup

Bezpečný nákup

Sme overený predajca

Záruka

Záruka

24 mesiacov

×

TOP